Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla (2018)

Lainaa

Etsitkö kenties edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Näitä lainoja etsitään yhä enemmän ja useammin, varsinkin kun lainasummat varsinkin netin puolella ovat kasvaneet viimeisten 5 vuoden aikana. Tämän takia halusimmekin kerätä parhaat lainat pitkällä maksuajalla samaan vertailuun, ja tässä on tulos!

Parhaat Edulliset Lainat Ptikällä Maksuajalla (2018)

Suomilimiitti

Suomilimiitillä löytyy tämän ajankohdan paras tarjous tuoreille asiakkaille. Suomilimiitin välityksellä saatat nostaa pikavippiä 2000 € asti 60 vuorokauden maksuajalla. Ja siten kyseinen vippi siis ilman mitään kustannuksia ja/tai kuluja. Se ei täten maksa senttiäkään!

Etu on vain tuoreille kuluttajille, kuitenkin kun et tälläinen jo ole, olisi hyvä kyseinen vippi tarjous ehdottomasti käyttää ennen kuin tuo päättyy!​

 • Ikäraja 20 v.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu kustantamaan normaalit kulut ja tietenkin korkokustannukset lainasummasta
 • Kyseiselle lainalle pystyt saada jopa 60 vuorokauden ajan, mikäli otat lainaa alkukuusta.
Lainasto Pikalaina

Lainaston avulla on täysin mahdollista saada monenlaista luottoa tai vaikka vippiä. Nosta kyseinen 100 - 400 euron pikalaina 12 kuukauden maksuajalla ja saa vippi käsiisi tänään jo tuntien sisällä Vaivaton hakea, jonka lisäksi vipin saat itsellesi käteesi nopeasti. Ja sitten kustannuskin on reilu tämäntyyliselle lainalle. Lainaston lainalle aikaa takaisinmaksuun annetaan katsos jopa 12 kuukautta!

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Todellinen korko lainalle tuolla pikavipillä on yleensä suunnilleen 50 - 60 %.
 • Maksut tehdään kahden kuukauden välein, 6 erässä

Bluefinance vippi

Bluefinance antaa lainaa jopa 700 euroon asti. Ja tälle vipille saat itsellesi täyden 12 kk maksuajan. Bluefinance on hieman uudempi lainapalvelu, joka antaa jokatapauksessa jopa 700 euron pikalainaa ilman mitään kustannuksia eli siis täysin ilmaiseksi tuoreille lainaajille. Rahat saa nopeasti, ja vaikka paikka ei ole ehkäpä niin tunnettu kuin aiemmin esitellyt firmat, on firma kuitenkin rekisteröity luotonantaja sekä luotettu toimija Suomessa. Harvemmin tunnettu aarre.

 • Ikäraja 18 vuotta.
 • Ilmainen ensilaina pitää maksaa takaisin 30 vuorokauden kuluttua nostamisesta.
 • Todellinen korko lainalle tällä vipillä on nykyään noin 40 - 60 %.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksaa normaalit kustannukset ja korot lainasta.
siimpl

Tosi uusi lainanvertailupalvelu, minkä kautta onkin mahdollista simppelisti saada itselleen kilpailutettua lainatarjouksia monista eri firmoista. Tuon avulla on nykyään helppo tutkia lainoja, joita tarjotaan juuri itsellesi, ei laajemmin vain yleensä!

Rahaa jopa 40000 €| Antaa mahdollisuuden myös yhdistää varhaisempia vippejäsi. Yksi helpoimmista tavoista vertailla lainoja mitä tarjotaan juuri sinun tarpeisiisi.

solidalaina

Solidan kautta voit kilpailuttaa lainoja nopeasti ja näppärästi 1 lainahakemuksen kautta. Ja mikä parasta, palvelu on tänäpäivänä auki jokaiselle yli 18 vuotiaalle suomalaisille. Suositeltavaa, mikäli haluat löytää mahdollisimman edullista luottoa eikä sinulla ole erittäin kova kiire.

Vivus

Vivuksen kautta on täysin mahdollista hakea kulutonta lainaa 400 € asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa tälle lainalle löytyy 30 päivää lainan hakemisesta.

Vivus onkin luotettava lainapaikka Suomessa, joka kuitenkin on toiminut markkinoilla jo nyt melkein 10 v ajan. Vivus on sen sekä toisten syiden ansiosta toiseksi paras pikalaina tällä hetkellä.

 • Rahat korvattava 1 erässä takas eräpäivänä, joka on tänäpäivänä 30 vuorokautta lainan hakemisesta.
 • Huolehdi että saat sen maksettua, koska muussa tapauksessa joudut maksaa lainasummasta normaalin hinnaston mukaiset kulut.
 • Vaaditaan ainakin 20 v ikä.
KomplettBank

Uusi Komplett Bank lupaa laadukkaita sekä isoja joustoluottoja tällä hetkellä kaikenlisäksi melko edullisesti. Palvelu aukesi helmikuusta 2017, ja se on saanut jo nyt hetkessä satoja palvelusta pitäneitä asiakkaita ympäri Suomea.

Kun ikää on ainakin 23 v, jonka lisäksi tarvitset yli 2000 euron vippiä, on Komplett Bank eräs parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä.​

2500 euroon pystyy pikavippiä saada itselleen pelkän palkkatositteen kautta. Tätä isommat luotot vaativat hieman enemmän tositteita. Nopeasti täytettävä lainahakemus jonka lisäksi vaivaton prosessi. Vuosinimelliskorko alkaa 4,99 %, eli erityisen edullista verrattuna moniin muihin luottoihin. Laina on nykyään kulutusluotto, eli pystyt vaikuttaa maksujen suuruuteen paremmin itse!

BankNorwegian

Bank Norwegian on osa Norwegian yritysketjua, minkä moni tuntee paremmin lentokoneistaan. Kyseinen yritys tarjoaa suurempia, mutta edullisia luottoja vähintään 23 v suomalaisille verkon avulla tänäpäivänä.

Saat itsellesi kulutusluottoa jopa 50000 euroon saakka, ja vielä erityisen vikkelästi verkon kautta Mahdollista on myöskin yhdistellä vanhoja lainojasi yhden alle, ja sen takia saada ne uuden alhaisen koron {kanssa} Saatat saada luottoa jopa alle 12 % vuosikorolla!

Mistä edullinen laina pitkällä maksuajalla?

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Jos haluat todella edullista lainaa, on ehkä paras vaihtoehto kävellä omaan pankkiin ja pyytää sitä sieltä. Toisaalta voit käyttää myös jotain netin lukuisista lainojen kilpailutuspalveluista, joiden avulla voit yhdellä lainahakemuksella saada jopa kymmeniä eri lainatarjouksia. Voit sitten valita näistä sen parhaan, jolloin yleensä on helpompi tietää millaista lainaa juuri sinulle olisi tarjolla.

Vertailu kuitenkin kannattaa aina, etsit sitten edullista pikavippiä (katso ​http://www.collidoscope.com/) tai ihan edullista ja sopivaa lainaa nopeasti. Vertailun avulla ja sivustojen kuten tämä meidän sivumme, voit tehdä tämän vertailun vielä aika nopeasti, joten ei ole oikein syytä miksi sen jättäisi tekemättä. Jos kiire on kova, on pakko tehdä nopeasti valintoja. Muuten voit ihan rauhassa selailla sivustoamme lävitse, ja katsoa erilaisia lainoja mitä tarjolla on olemassa!