koroton pikavippi

Koroton Pikavippi – Katso paras kuluton pikavippi ilman korkoa 2018

Pikavippi

Korottomia pikavippejä on tällä hetkellä tarjolla noin 6 eri paikasta, ja me olemme keränneet ne + parit muut parhaat vippitarjoukset tähän saman sivun alle.

Kun etsit siis parasta pikavippiä 2018, kannattaa aloittaa tarkastelu näistä paikoista!​

Parhaat Korottomat Pikavipit Nyt

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän ajankohdan paras etu uusille asiakkaille. Suomilimiitin välityksellä voit nostaa rahaa 2000 euroon asti 60 pv ajaksi. Ja siten kyseinen vippi täten ilman mitään kustannuksia ja/tai kuluja. Eli siis täysin ilmaiseksi!

Etu löytyy ainoastaan uusille kuluttajille, siltikin jos et tälläinen jo nyt ole, kannattaa tämä tarjous monesti hyödyntää ennen kuin tämä tarjous päättyy!​

 • Ikäraja 20 vuotta.
 • Mikäli vippiä ei korvaa sovittuna eräpäivänä, joutuu maksaa normaalit kulut ja tietenkin korkokustannukset lainasta
 • Pikalaina korvattava 1 erässä lainaajalle eräpäivänä, eli tulevan kuukauden vikana päivänä.
Lainasto Pikalaina

Lainaston välityksellä on mahdollista hakea monenlaista luottoa tai vippiä. Lainaston pikavippi on nykyään keksitty pieneen lainatarpeeseen, ja jos tätä on saatava nopeasti sekä tietenkin pidemäksi ajaksi. Helppo hakea, jonka lisäksi pikavipin saat käyttöösi vikkelästi. Ja sitten korkokin on sopivalla tasolla tämäntyyliselle luotolle. Lainaston vipille aikaa takaisinmaksuun annetaan nimittäin jopa 12 kuukautta!

 • Todellinen korko lainalle tuolla vipillä on noin 40 - 65 %.
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikalaina korvataan takaisin kuudessa maksuerässä 2 kuukauden välein.

Bluefinance vippi

Bluefinance antaa luottoa jopa 700 € saakka. Jonka lisäksi tälle lainalle saat itsellesi kokonaisen 12 kk laina-ajan. Bluefinance onkin hieman tuoreempi lainalaitos, mutta se lupaa kuitenkin jopa 700 euron pikalainaa ilman mitään kustannuksia eli siis täysin ilmaiseksi tuoreille lainaajille. Pikavipin saa nopeasti, ja vaikka paikka ei ole ehkä niin kuuluisa kuin vaikka listalla muuten esitellyt yritykset, on firma kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja tunnollinen lainaaja Suomessa. Erinomainen ratkaisu pienempää lainaa etsivälle!

 • Eräpäivä korottomalle vipille on 30 päivän päästä rahojen nostamisesta.
 • Vippi sopii 18 v lainaajille
 • Jos pikavippiä ei korvaa ajoissa, joutuu maksaa normaalit kulut sekä korot vipistä.
 • Lainalle syntyy kustannuksia vuoden aikana suunnilleen 40 - 62 prosenttia lainasummasta..
siimpl

Siimpl.fi sivuston kautta voit suoraan ja pikaisesti kilpailuttamaan lainasi yli 10 eri rahoituslaitoksen kesken, ja tietenkin tuo käy yhdellä pikaisella hakemuksella! Ei myös pakota sinua tekemään mitään, minkä takia riskiä ei tästä ole.

Luottoa jopa 40000 €| Pystyt myös yhdistää aikaisempia lainojasi uuden lainan alle. Yhdellä lainahakemuksella voit hakea lukuisia lainatarjouksia.

solidalaina

Solidan välityksellä voit kilpailuttaa luottoja nopeasti ja näppärästi yhden lainahakemuksen avituksella. Ja mikä parasta, Solida on nykyään auki jokaiselle yli 18-vuotiaille suomalaisille. Luottojen vertailutus todellakin on fiksua, silloin kun haluat löytää pikavippiä mahdollisimman edullisesti.

Vivus

Vivuksen avulla on mahdollista saada ilmaista pikavippiä 400 euroon asti uutena asiakkaana, jonka lisäksi maksuaikaa tälle vipille löytyy 30 pv sen hakemisesta.

Vivus onkin tarjonnut luottoja suomalaisille jo kymmenen v ajan, ja siten on eräs suosituimmista sekä tietenkin luotettavimmista lainapalveluista tällä hetkellä. On monia seikkoja, minkä vuoksi Vivus asettuu vertailussamme niin hyvälle sijalle!

 • Huolehdi että saat vipin maksettua, sillä muussa tapauksessa joudut maksamaan pikalainasta normaalin hinnaston mukaiset korot.
 • 30 päivää maksuaikaa, minkä jälkeen rahat maksettava 1 erässä lainaajalle.
 • Vaatii ainakin 20 v ikä.
KomplettBank

Uusi Komplett Bank lupaa melko edullisia ja isoja kulutusluottoja tällä hetkellä vielä melko edullisesti. Komplett Bank aukesi helmikuusta 2017, ja sen jälkeen se on saanut jo hetkessä satoja palveluun tyytyväisiä lainaajia ympäri Suomea.

Jos ikää löytyy vähintään 23 v, ja tarviit yli 1000 € pikavippiä, on Komplett Bank eräs parhaista vaihtoehdoista tänäpäivänä.​

1000 - 2500 € simppelisti palkkatositteen kautta, isommissa lainoissa tarvitaan lisää tositteita. Hakemuksen saa täytettyä melko pikaisesti, jonka lisäksi rahojen haku onnistuu usein simppelisti. Todellinen vuosikorko voi olla monesti jopa alle 10 prosenttia, eli Komplett Bank voi olla hyvin edullinen lainapalvelu verkossa. Pikalaina onkin myöskin joustava, ja saatat vaikuttaa ite hyvin merkittävästi kuinka pikaisesti sen korvaat takaisin!

BankNorwegian

Lentofirmastaan meilläpäin mahdollisesti enemmän kuuluisa Bank Norwegian onkin tullut Suomeen, ja lupaa yli 23-vuotiaille lainaajille eräitä markkinoiden suurimmista sekä halvimmista luotoista.

Hanki lainaa jopa 50000 € saakka, ja vielä todella nopeasti netin kautta Täysin mahdollista on tänäpäivänä myös yhdistää aikaisempia luottojasi yhden alle, ja saada itselleen ne lainat uuden pienemmän koron kanssa Rahaa saatat saada edullisesti, monesti jopa alle 10 prosentin vuosikorolla!

Korotonta pikavippiä  vuonna 2018

koroton pikavippi

Korottomat pikavipit ovat melko uusi idea, joskin näitä on ollut tarjolla jo noin 3 - 4 vuoden ajan jossakin määrin. Nykyään määrä on kuitenkin suurempia kuin se on koskaan aikaisemmin ollut, ja näinpä lainaajia hemmotellaan nykyään näillä ilmaisilla lainoilla oikein urakalla.

Halusit sitten nopeaa vippiä, edullista pikalainaa tai ilmaista pikaluottoa, on järkevää aloittaa näistä lainoista jos ne vain muuten vastaavat ehtojasi. Yleensä niissä on kuitenkin pari seikkaa, jonka takia ne eivät aina ole se sopiva laina, vaikka ilmaisia ovatkin.

Yksi on se, että maksuaika näillä lainoilla on vain 30 päivän verran, tai Suomilimiitin tapauksessa 60 päivää. Tämän takia ne eivät sovi kaikille, ja osa jotka haluavat mielummin pidempää maksuaikaa joutuvatkin jättämään nämä tarjoukset väliin. Jos kuitenkin etsit vain sopivaa pientä vippiä seuraavaan palkkapäivään asti, ovat nämä korottomat vipit ehdoton valinta siihen tarkoitukseen.

Toisaalta koska nämä pitää maksaa takaisin nopeasti, ei kovin moni myöskään pysty kovin suuria lainoja näiden avulla ottamaan. Tämä liittyy osaltaan jo tuohon maksuajan lyhyyteen.

Jos nämä seikat eivät kuitenkaan tuote tilanteessasi haasteita, niin ota ihmeessä tälläinen ilmainen pikavippi ja nauti edullisesta lainasta kun se on vielä mahdollista.​