lainaa 1000 euroa heti

Lainaa 1000 Pitkällä Maksuajalla (2018)

Lainaa

Lainaa 1000 euroa vertailu


Tekemämme vertailu auttaa löytämään edullisimmat ja luotettavimmat lainapaikat netissä 1000 euron lainalle. Vertailun avulla voit vertailla eri lainapaikkoja ja näin säästää paljon rahaa. Kerromme myös mistä lainapaikasta saa parasta palvelua ja nopean lainapäätöksen. Tämä sivu kannattaa laittaa kirjanmerkkeihin, jolloin voi helposti palata takaisin mikäli tarvitset lainaa myöhemminkin.

Olemme vertailleet alla olevassa taulukossa viiden eri lainanantajan 1000 euron lainat. Taulukkoon on koottu seuraavat tiedot: lainapaikka, lainan määrä, lainan kokonaiskulut, todellinen vuosikorko sekä laina-aika. Kokemustemme ja tämän sivuston kävijöiden palautteen perusteella olemme antaneet parhaalle lainapaikalle kolme tähteä. Voit tutustua lainoihin tarkemmin klikkaamalla lainapaikan nimeä tai "hae lainaa" -linkkiä.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on nykyään tämän ajankohdan avokätisin etu tuoreille asiakkaille. Uudet asiakkaat voivatkin hakea nimittäin jopa 2000 euroa ilman mitään kuluja tai korkoja jopa 60 päiväksi. Eli siis täysin ilman kustannuksia!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, kannattaa tuo laina tarjous käyttää ennen kuin haet luottoa toisaalta!​

 • Kyseiselle vipille pystyt saada itsellesi jopa 60 päivän ajan, jos lainaat alkukuusta.
 • Kun pikavippiä ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kustannukset sekä tietenkin korkokustannukset lainasummasta
 • Vaaditaan ainakin 20 v ikää.
Lainasto Pikalaina

Lainaston avulla on mahdollista saada itselleen useanlaista luottoa tai sitten vaikka vippiä. Lainaston pikavippi on luotu pieneen lainatarpeeseen, jonka lisäksi jos sitä onkin löydettävä vikkelästi sekä tietenkin pidemäksi aikaa. Helppo hakea, sekä vipin saat tilillesi vikkelästi. Ja kustannuskin on reilu tämäntyyliselle vipille. Kun haet Lainaston pikalainan, maksat sen takaisin 12 kk sisällä kuudessa eri maksuerässä. Ekat viisi näistä on kaikenlisäksi pienempiä kuin viimeinen!

 • Ikäraja 18 v
 • Maksut tapahtuvat kahden kuukauden välein, 6 maksuerässä
 • Todellinen vuosikorko tuolla pikavipillä on yleensä noin 51 - 60 %.

Bluefinance vippi

Blue Financen välityksellä voit hakemaan pikavippiä 700 euroon saakka 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Bluefinance onkin jonkin verran uudempi lainapalvelu, mutta se antaa kuitenkin jopa 700 € pikavippiä ilman kustannuksia eli siis kokonaan ilmaiseksi tuoreille asiakkaille. Laina onkin pankkitililläsi hyvinkin pikaisesti, ja kustannuksetkaan ei olekkaan paha. Myöskin takaa löytyy rehellinen sekä useamman vuoden lainaajana toimintaa tehnyt lainapaikka. Vähemmän tunnettu aarre.

 • Eräpäivä korottomalle vipille on kolmenkymmenen vuorokauden kuluttua lainan saamisesta.
 • Todellinen vuosikorko tuolla vipillä on suunnilleen 40 - 65 prosenttia.
 • Kuluton ensivippi ei olekkaan enään ilmainen, mikäli sitä ei makseta lainaajalle ajoissa!
 • Laina käy myös 18 vuotiaille
siimpl

Siimpl.fi palvelun välityksellä pystyt helposti sekä pikaisesti kilpailuttamaan vippisi yli 25 eri rahoituslaitoksen kesken, ja tietenkin tuo onnistuu 1 pikaisella lainahakemuksella! Ei myös pakota sinua ottamaan lainaa vastaan, joten riskiä ei tästä löydy.

Luottoa joka kerta 500 eurosta jopa 40000 euroon saakka.| Tarjoaa tilaisuuden myös yhdistää aikaisempia vippejäsi. Yhdellä lainahakemuksella saatat saada itsellesi lukuisia lainatarjouksia.

solidalaina

Solida on toinen 18-vuotiaille avoin lainojen vertailutuspalvelu, minkä avulla vertailutus lainoittajien välillä käy helposti 1 hakemuksella. Suositeltavaa, mikäli tahdot saada itsellesi mahdollisimman halpaa pikavippiä eikä sinulla ole kovin iso kiirus.

Vivus

Ensilainaajat voivat nostaa Vivukselta luottoa 400 € saakka ilman ainoitakaan kuluja. Lainan maksu tehdään sitten vasta 30 päivän päästä.

Vivus on tänäpäivänä luotettu lainapalvelu Suomessa, joka kuitenkin on toiminut markkinoilla tänään jo melkein 10 vuoden ajan. On olemassa lukuisia seikkoja, miksi se pääsee listallamme niin korkealle!

 • Vaatii vähintään 20 vuoden ikää.
 • Mikäli pikaluottoa ei kustanna sovittuna eräpäivänä, joutuu maksamaan normaalit kulut jonka lisäksi korot vipistä.
 • 30 pv maksuaikaa, jonka jälkeen laina korvattava kerralla takaisin.
KomplettBank

Komplett Bank on tänäpäivänä yksi parhaista ja edullisimmista lainoista tällä hetkellä, jonka lisäksi samaan aikaan myöskin eräs uusimmista ovensa avanneista lainapalveluista. Komplett Bank aukesi alkuvuodesta 2017, ja se onkin saanut jo nopeasti satoja palveluun tyytyväisiä lainaajia ympäri Suomea.

Jos ikää on ainakin 23 v, jonka lisäksi tarvitset yli 2000 euron luottoa, on tänäpäivänä Komplett Bank yksi parhaista lainafirmoista tällä hetkellä.​

1000 - 2500 euroa helposti palkkakuitin kautta, suuremmissa lainoissa vaaditaan lisää tositteita. Pikaisesti täytettävä lainahakemus sekä simppeli prosessi. Todellinen korko lainalle voi olla jopa alle 10 %, eli Komplett Bank on todella edullinen yritys netissä. Laina onkin joustoluotto, eli pystyt vaikuttamaan maksujen suuruuteen paremmin ite!

BankNorwegian

Bank Norwegian on nykyään osa Norwegian yritysketjua, jonka useampi tuntee lentokoneistaan. Tämä yritys antaa isompia, mutta edullisia luottoja vähintään 23 vuotiaille suomalaisille netin kautta tänäpäivänä.

Nosta kulutusluottoa 1000 - 50000 € nopeasti sekä näppärästi. Mahdollista on tänäpäivänä myöskin yhdistellä aikaisempia luottojasi yhden alle, ja siten saada ne yhden alhaisen koron alla Saatat saada vippiä jopa alle 10 % vuosikorolla!

Lainaa 1000 euroa heti tilille - muistilista

Elämän erilaisiin tilanteisiin voit tarvita lainaa nopeastikin. Tällöin on tärkeätä varmistaa, että otat lainaa turvallisesta ja luotettavasta yrityksestä. Olemme vertailleet turvalliset ja luotettavat Suomalaiset yritykset, mistä voit saada lainaa 1000 euroa. Vertailemalla eri yrityksen lainoja voit säästää rahaa. Tässä vielä pieni muistilista, kun haet 1000 euron lainaa.

 • Lainaa 1000 euroa turvallisesta ja luotettavasta paikasta. Kaikki tällä sivusolla mainitut yritykset ovat kokemustemme mukaan turvallisia ja luotettavia.
 • Pikavippi 1000 euroa edullisesti tutustumalla vertailuumme ensin.
 • Hae 1000 euron laina ainoastaan mikäli tiedät pystyväsi tulevaisuudessa maksamaan sen takaisin.