Lainaa Ilman Liitteitä

Lainaa Ilman Liitteitä Heti (2018)

Lainaa

Lainaa voi olla vaikeampi saada ilman liitteitä, mutta sekin on mahdollista muutamasta paikasta. Yleensä kuitenkin se vaatii muutaman ehdon täyttymistä, joista merkittävin on se, että lainasummat ovat melko pienet. Esimerkiksi Lainaston tapauksessa tämä tarkoittaa että laina on maksimissaan 400 €.

Yleensä lainoja ilman liitteitä halutaan, koska näin ollen lainaa voi saada helpommin. Nämä voivat myös sopia paremmin, jos työtuloja ei pahemmin ole, ja täten myös vaikka työttömille. Vastuu näissä jää kuitenkin hieman lainaajan hartijoille, jonka takia niiden kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Kuitenkin pidemmittä puheitta, tästä listaus parhaista lainoista joita voi saada ilman liitteitä vuonna 2018.​

Tämän hetken paras lainatarjous

Suomilimiitti

Suomilimiitillä löytyy tämän ajankohdan avokätisin tarjous tuoreille lainaajille. He pystyvät saada käsiinsä nimittäin jopa 2000 € ilman mitään muita kuluja tai korkoja jopa 60 päiväksi. Eli kokonaan ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, olisi hyvä kyseinen tarjous käyttää ennen kuin otat pikaluottoa muualta!​

 • Laina korvattava kerralla lainaajalle eräpäivänä, eli tulevan kuukauden vikana päivänä.
 • Varmista että pystyt korvata tämä luotto eräpäivään mennessä, tai muuten joudut muuten maksaa normaalit korot.
 • Ikäraja 20 vuotta.
Lainasto Pikalaina

Lainaston välityksellä on mahdollista löytää monenlaista lainaa tai sitten vaikka pikavippiä. Lainaston pikavippi on nykyään tarkoitettu pieneen rahatarpeeseen, jonka lisäksi jos tätä on saatava pikaisesti sekä pidemäksi ajaksi. Lainaston pikavippi on parhaita lainoja lainaajille, jotka haluavat jonkin verran pidempää aikaa takaisinmaksuun pikaluottoonsa. Jos haet tämän vipin, maksat tämän lainan takas 12 kk aikana 6 eri erässä. Ekat viisi näistä on vielä pienempiä!

 • Vippi käy myös 18 vuotiaille
 • Maksut tapahtuvat kahden kuukauden välein, 6 osassa
 • Vipille tulee hintaa vuoden aikana suunnilleen 51 - 65 % vipin suuruudesta.

Bluefinance vippi

Bluefinance antaa lainaa jopa 700 € saakka. Jonka lisäksi tälle vipille saat itsellesi kokonaisen 12 kk laina-ajan. Bluefinance on jonkin verran tuoreempi lainapaikka, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikavippiä ilman mitään kustannuksia ja täysin ilman kustannuksia tuoreille lainaajille. Pikavipin saa nopeasti, ja vaikka paikka ei ole ehkäpä niin suosittu kuin edellä mainitut lainapaikat, on firma siltikin rekisteröity luotonantaja ja luotettava lainaaja Suomessa. Tosi hyvä valinta pienempää vippiä hakevalle!

 • Koroton ensilaina ei olekkaan enään ilmainen, mikäli tätä ei korvata takaisin sovittuna eräpäivänä!
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka kolmekymmentä pv pikavipin hakemisesta.
 • Ikäraja 18 vuotta.
 • Luotolle syntyy kustannuksia vuoden sisällä noin 40 - 60 % lainasummasta..
siimpl

Siimpl.fi sivuston avulla pystyt suoraan sekä vikkelästi kilpailuttamaan vippisi yli 10 eri rahoituslaitoksen kesken, ja tämä onnistuu 1 pikaisella lainahakemuksella! Ei myös sido sinua mihinkään, minkä vuoksi riskiä ei siitä ole.

Vippivertailuja 400 - 40000 €.| Antaa mahdollisuuden myös yhdistää varhaisempia vippejäsi. 1 lainahakemuksella saatat saada itsellesi monia lainatarjouksia.

solidalaina

Solida on nykyään toinen 18 v lainaajille avoin luottojen vertailutuspalvelu, jonka kautta vertailutus vippipaikkojen välillä onnistuu suoraan 1 lainahakemuksella. Suositeltavaa, kun haluat saada mahdollisimman edullista vippiä eikä ole niin kova kiirus.

Vivus

Uudet asiakkaat saavat nostaa Vivukselta luottoa 400 euroon asti ilman mitään muita kuluja. Lainan maksu täytyy tehdä tämän jälkeen vasta 30 pv päästä.

Vivus on antanut lainoja suomalaisille jo 10 v ajan, ja siten on eräs suosituimmista sekä luotettavimmista vippimestoista kyseisellä hetkellä. On olemassa monia seikkoja, miksi se asettuu listallamme niinkin korkealle!

 • Ikäraja 20 v.
 • Huolehdi että saat tämän lainan maksettua, sillä muutoin joudut maksaa pikalainasta normaalin hinnaston mukaiset korot.
 • Kolmekymmentä päivää maksuaikaa, jonka jälkeen vippi korvattava 1 erässä lainaajalle.
KomplettBank

Komplett Bank on nykyään yksi suositelluimmista sekä halvimmista kulutusluotoista tällä hetkellä, sekä samalla myös eräs uusimmista ovensa avanneista lainafirmoista. Palvelu aukesi alkuvuodesta 2017, ja onkin saanut jo nopeasti tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea.

Komplett Bankista saatat saada kulutusluottoa 2000 - 50000 €, kun ikä on 23 v sekä luottotiedot on kunnossa.​

1000 - 2500 € suoraan palkkatositteen kautta, suuremmissa luotoissa vaaditaan enemmän tositteita. Hakemuksen saakin täytettyä melko vikkelästi, ja siten lainan haku käy myös simppelisti. Vuosinimelliskorko alkaa 4,99 prosentista, eli hyvinkin halpaa verrattuna lukuisiin toisiin pikaluottoihin. Vippi onkin joustoluotto, eli pystyt vaikuttamaan maksujen suuruuteen tarkemmin itse!

BankNorwegian

Lentoyhtiöstään täällä ehkäpä enemmän tunnettu Bank Norwegian on saapunut Suomeen, ja tarjoaa yli 23 vuotiaille lainaajille eräitä markkinoiden suurimmista ja edullisimmista lainoista.

Nosta kulutusluottoa jopa 50000 euroon asti, ja vielä hyvinkin pikaisesti verkon kautta Mahdollista on nykyään myös yhdistellä varhaisempia lainojasi yhden alle, ja saada nuo yhden alhaisen koron alla Voit saada itsellesi luottoa monesti jopa alle 10 prosentin vuosikorolla!

Mitä tarkoittaa laina ilman liitteitä?

Lainaa Ilman Liitteitä

Suurin osa netissä tarjottavista lainoista vaatii jonkinlaisia liitteitä jotta niitä voi saada. Nämä liitteet yleensä tarkoittavat erilaisia tositteita, joista käy selville hakijan tuloja. Tavanomaisempina ovat mm. palkkakuitit ja eläkekuitit, mutta nämä liitteet voivat teoriassa olla melkein mitä vain, jotka vain osoittavat että hakijalla on lainaan riittävät tulot. Joskus kun haetaan suurempia luottoja tai lainoja, voi liitteisiin täytyä laittamaan myös mm. edellisen vuoden verotuloja tai muita vastaavia, joista selviää myös pidemmän ajan tilanne.

Yleensä palkkakuitin tai vastaavan liittäminen hakemukseen käy aika helposti, mutta osa tykkää kuitenkin hakea lainoja joissa tätä ei tarvitse tehdä. Monessa paikassa tämä ei onnistu, ja siellä missä se on mahdollista, vaatii se yleensä aika pientä lainasummaa. Jos kuitenkin tahdot hakea tälläistä vippiä, on se mahdollista, ja sen takia olemme tämän listauksen koonneet.

Katso listalta sopiva vippi tai laina, ja hae sitä vaikka heti. Rahat saat tilille yleensä hyvin nopeasti!