Lainaa Ilman Vakuuksia

Lainaa Ilman Vakuuksia – Vertaile Vakuudettomat Lainat Tästä

Lainaa

Netti on nykyään helpoin ja usein kätevin paikka hakea vakuudettomia lainoja, ja niiden suosio onkin kasvanut vuodesta toiseen. Kun siis etsit lainaa ilman vakuuksia, suosittelemme katsomaan ainakin seuraavat lainatarjoukset:

Tämän hetken paras vakuudeton laina

Suomilimiitti

Jos haet tätä korotonta pikaluottoa, et pysty jättämään Suomilimiittiä huomioimatta. Sen avulla voit nostaa vippiä 2000 € asti 60 pv maksuajalla. Ja siten kyseinen vippi siis ilman ainoatakaan kustannuksia ja/tai korkoja. Eli siis aivan ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, olisi hyvä tämä etu hyödyntää ennen kuin otat pikavippiä toisaalta!​

 • Vaaditaan ainakin 20 vuoden ikä.
 • Muista kustantaa kyseinen pikaluotto eräpäivään mennessä, tai muuten joudut siinä tapauksessa maksamaan tavalliset kustannukset.
 • Kyseiselle vipille voit saada itsellesi jopa 60 pv laina-ajan, kun otat lainaa alkukuusta.
Lainasto Pikalaina

Lainasto myy 18 vuotiaille 2 eroavaa lainatuotetta, näistä 1 on nykyään laina. Nosta tämä sadan - 400 € laina 12 kk maksuajalla ja saa vippi tilillesi jo nyt tuntien sisällä Helppo hakea, jonka lisäksi rahat saat itsellesi käteesi nopeasti. Ja hintakin on kohtuullinen tälläiselle vipille. Mikäli otat tämän lainan, maksat sen takas 12 kk aikana 6 eri maksuerässä. Ekat viisi kyseisistä ovat kaikenlisäksi pienempiä kuin viimeinen!

 • Luotolle tulee kustannuksia vuoden sisällä noin 55 - 70 prosenttia lainasummasta.
 • Maksut tapahtuu kahden kuukauden välein, 6 maksuerässä
 • Pikavippi käy myös 18 vuotiaille

Bluefinance vippi

Bluefinance tarjoaa vippiä jopa 700 € saakka. Ja tälle lainalle saat täyden 12 kk maksuajan. Myöskin jos et ole aikaisemmin Bluefinancen kautta vippiä hakenut, saat yhden vipin kokonaan ilmaiseksi kolmeksikymmeneksi pv. Laina onkin pankkitililläsi todella nopeasti, sekä kustannuksetkaan eivät ole isoja. Lisäksi takaa löytyy tunnollinen sekä monta vuotta alalla toimintaa tehnyt lainapalvelu. Loistava ratkaisu pienempää lainaa hakevalle!

 • Ikäraja 18 vuotta.
 • Ilmainen ensivippi ei ole enään ilmainen, mikäli sitä ei korvata takaisin ajoissa!
 • Vippi maksettava 1 erässä lainaajalle eräpäivänä, joka kolmekymmentä päivää pikavipin saamisesta.
 • Vipille tulee kustannuksia vuoden sisällä suunnilleen 40 - 65 prosenttia vipin suuruudesta..
siimpl

Erittäin uusi lainanvertailupalvelu, minkä kautta onkin mahdollista suoraan saada kilpailutettua lainatarjouksia lukuisista eri paikoista. Tuon kautta on vaivaton tutkia lainoja, joita tarjotaan juuri sinulle, ei yleisesti!

Luottoa jopa 40000 €| Antaa tilaisuuden myös yhdistää aikaisempia lainojasi. Eräs helpoimmista tavoista tutkia luottoja mitä annetaan juuri itsellesi.

solidalaina

Solidan kautta voit kilpailuttaa vippejä vikkelästi ja siten simppelisti yhden hakemuksen avituksella. Ja mikä parasta, Solida onkin auki kaikille ainakin 18 vuotiaalle suomalaisille. Pikavippien vertailutus todellakin on fiksua, silloin kun tahdot hakea rahaa mahdollisimman edullisesti.

Vivus

Tuoreet hakijat saavat hakea Vivukselta vippiä 400 euroon saakka ilman mitään korkoja. Lainan maksu tehdään muuten sitten vasta 30 vuorokauden kuluttua.

Vivus on tänäpäivänä luotettu lainapaikka Suomessa, joka on toimintaa tehnyt markkinoilla jo nyt lähemmäs 10 vuoden ajan. Löytyy lukuisia seikkoja, miksi se asettuu listallamme niin hyvälle sijalle!

 • Ikäraja 20 vuotta.
 • Vippi korvattava kerralla takas eräpäivänä, joka on 30 pv lainan saamisesta.
 • Mikäli ensilainaa ei kustanna ajoissa, joutuu maksaa normaalit kulut ja korot vipistä.
KomplettBank

Komplett Bank on nykyään yksi suositelluimmista sekä halvimmista kulutusluotoista tällä hetkellä, ja samaan aikaan myös eräs tuoreimmista avatuista lainapalveluista. Komplett Bank avasi palvelun helmikuussa 2017, jonka jälkeen se on vikkelästi palvellut jo tuhansia iloisia lainaajia.

Komplett Bankista voit hakea kulutusluottoa 1000 - 50000 €, kun ikä on ainakin 23 vuotta ja luottotiedot on kunnossa.​

1000 - 2500 euroa helposti palkkatositteen kautta, isommissa luotoissa vaaditaan enemmän tositteita. Pikaisesti täytettävä lainahakemus jonka lisäksi simppeli prosessi. Reaalinen korko lainalle saattaa olla jopa alle 12 prosenttia, eli Komplett Bank onkin todella halpa lainalaitos verkossa. Laina onkin myöskin joustava, ja voit vaikuttaa ite melko paljon miten nopeasti lainan maksat takas!

BankNorwegian

Bank Norwegian on nykyään osa Norwegian konsernia, jonka useampi tuntee paremmin lentokoneistaan. Tämä lainapaikka tarjoaa isompia, mutta kuitenkin halpoja lainoja ainakin 23 v suomalaisille netin kautta tänäpäivänä.

Nosta luottoa 1000 - 50000 € nopeasti ja näppärästi. Voit myös yhdistää aikaisempia lainojasi yhden lainan alle. Rahaa pystyt saada halvalla, monesti jopa alle 15 prosentin vuosikorolla!

Vakuudettomat lainat netistä

Lainaa Ilman Vakuuksia

Mitä oikein tarkoittaa sitten se, että lainassa ei tarvita vakuuksia? Sillä tarkoitetaan yleisesti sitä, että sinun ei tarvitse antaa mitään arvokasta omaisuutta lainan pantiksi sitä hakiessa. Iso osa varsinkin suuremmista lainoista ovat vakuudellisia, kuten vaikka asuntolaina ja autolaina. Näissä pankki tai muu lainaaja saa pitää tavaran, jos lainaa ei makseta takaisin. Ja samoin tämä periaate toimii myös muissa vipeissä, oli ne sitten pieniä tai suuria.

Vakuudellisten lainojen ohella on kuitenkin olemassa myös vakuudettomia lainoja, jossa tätä panttia ei tarvitse antaa. Monet lainaaottavat pitävätkin näistä selvästi enemmän, ei vain riskin takia vaan myös sen takia, että on paljon kätevämpi ja mukavampi hakea pienlainaa jos ei tarvitse antaa omaa omaisuuttaan sitä vastaan. Joskus tämä ei ehkä vaikuttaisi niin paljon omaan elämään, mutta joskus voisi joutua esimerkiksi viemään televisionsa pantiksi jonnekkin lainan ajaksi. Tämä ei ole lainaajan kannalta ymmärrettävästi kovin mukavaa.​

Nettilainoja käyttämällä voi tälläistä vippiä yleensä saada ilman mitään vakuuksia, ja suurin osa lainoista mitä haetaan verkon kautta toimivat tällä periaatteella. Se on se tavanomainen vaihtoehto, mutta jos haetaan esim. 10000 euron kulutusluottoa, alkaa moni lainapalvelu jo pyytämään hieman turvaa lainoilleen. Mutta kun puhutaan muutaman tuhannen euron tai sitä pienemmistä pikavipeistä, niin todella harvoin (tai siis ei juuri koskaan) kukaan pyydä verkon kautta niihin mitään pantteja tai tälläisiä.

Pankista on myös mahdollista saada kulutusluottoja jossa näitä ei tarvita, mutta se voi olla vaikeampia ja hitaampi kuin verkon kautta. Ja kun valitsee järkevästi, voi netistä saada jopa tälläistä lainaa ilman vakuuksia ilmaiseksi, eli ilman korkoja tai muita kuluja. Sellaista vippiä et tule muualta saamaan, sen voin melkein luvata!​