lainaa opiskelijalle

Lainaa Opiskelijalle – Lue miten mahdollista ja mistä

Lainaa

Opiskelijoiden on mahdollista hakea netistä lainaa, ja onkin ehkä vähän vaikea luokitella kaikkia opiskelijoita saman ryhmän alle. Osa heistä nimittäin tienaa rahaa töistä, kun taas toiset elävät hyvin pienillä tuloilla. Ja tämä vaikuttaa myös suoraan sitten lainan saamisen vaikeuteen. Osalle voi olla helpompaa hakea lainoja ilman liitteitä, kun taas toiset voivat hakea luottoa siinä missä työssäkäyvätkin.

Tämän takia olemmekin listanneet vähän lainoja, jotka sopivat kummallekin ryhmälle. RIippuen tilanteestasi, voi tämän vertailun järjestys vaihdella, ja tässä tapauksessa sitä ei kannata uskoa sokeasti. Esimerkiksi Lainasto voi olla paras työttömille opiskelijoille, kun taas Suomilimitti heille jotka ovat jo töissä.

Tässä kuitenkin lista parhaista lainoista opiskelijoille, joita on tarjolla vuonna 2018:​

Tämän hetken paras laina opiskelijoille

Suomilimiitti

Suomilimiitillä löytyy tämän hetken paras tarjous uusille lainaajille. Sen avulla pystyt saada luottoa 2000 € saakka 60 vuorokauden ajaksi. Ja tuo laina siis ilman yhtään mitään kustannuksia tai kuluja. Eli täysin ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, olisi hyvä tämä etu hyödyntää ennen kuin pyydät pikavippiä muista lainapaikoista!​

 • Vaatii ainakin 20 vuoden ikää.
 • Rahat maksettava 1 erässä takaisin eräpäivänä, eli tulevan kuukauden viimeisenä päivänä.
 • Muista kustantaa tämä pikalaina eräpäivään mennessä, tai sitten joudut siinä tapauksessa maksaa normaalit korot.
Lainasto Pikalaina

Lainaston välityksellä on mahdollista löytää monenlaista luottoa tai vaikka pikavippiä. Hae tämä sadan - 400 € pikavippi 12 kk maksuajalla ja saa vippi käsiisi jo nyt tuntien kuluessa. Lainaston vippi onkin parhaita lainoja heille, ketkä tahtovat hieman enemmän aikaa takaisinmaksuun lainalleen. Tälle luotolle maksuaikaa tarjotaan katsos jopa 12 kk.

 • Vippi maksetaan takas 6 erässä 2 kuukauden välein.
 • Todellinen vuosikorko tällä lainalla on noin 51 - 62 prosenttia.
 • Ikäraja 18 vuotta

Bluefinance vippi

Blue Financen kautta pystyt hakea lainaa 700 € saakka 12 kuukauden ajaksi. Näe myös uusille lainaajille olemassa oleva ilmainen ensilaina. Vippi onkin tililläsi melko nopeasti, jonka lisäksi kustannuksetkaan ei olekkaan paha. Myöskin takaa löytyy rehellinen ja useamman vuoden lainaajana toiminut lainapaikka. Loistava ratkaisu pienempää vippiä etsivälle!

 • Mikäli lainaa ei maksa ajoissa, joutuu kustantamaan normaalit kulut jonka lisäksi korot lainasta.
 • Todellinen korko lainalle tällä lainalla on yleensä suunnilleen 51 - 70 prosenttia.
 • Eräpäivä korottomalle vipille on 30 vuorokauden kuluttua lainan nostamisesta.
 • Pikalaina käy myös 18 v lainaajille
siimpl

Hyvin tuore lainojen kilpailutussivusto, jonka välityksellä on tänäpäivänä mahdollista suoraan saada kilpailutettua lainatarjouksia monista eri paikoista. Tuon kautta on nykyään vaivaton tutkia vippejä, joita annetaan juuri sinun tarpeisiisi, ei laajemmin vain yleensä!

Lainavertailua 400 - 40000 euroon.| Tarjoaa tilaisuuden myös yhdistää aikaisempia lainojasi. Yksi parhaista tavoista tutkia lainoja joita tarjotaan juuri sinulle.

solidalaina

Solidan kautta voit vertailuttaa vippejä pikaisesti sekä simppelisti yhden lainahakemuksen kautta. Ja mikä parasta, Solida on tänäpäivänä auki kaikille yli 18v Suomessa asuvalle. Luottojen kilpailutus todellakin on fiksua, jos tahdot hakea pikavippiä mahdollisimman halvalla.

Vivus

Ensilainaajat pystyvät hakea Vivukselta lainaa 400 euroon saakka ilman ainoitakaan muita kuluja. Lainan maksu tehdään sitten vasta 30 pv kuluttua.

Vivus on nykyään luotettava lainoittaja Suomessa, joka on toimintaa tehnyt lainamarkkinoilla jo melkein 10 v ajan. Vivus on sen sekä toisten syiden takia toiseksi paras vippi tällä hetkellä.

 • Ikäraja 20 vuotta.
 • Ole tarkkana että saat vipin maksettua takaisin, sillä muussa tapauksessa joudut maksamaan lainasummasta normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.
 • 30 vuorokautta aikaa takaisinmaksuun, jonka jälkeen laina maksettava 1 erässä lainaajalle.
KomplettBank

Uusi Komplett Bank tarjoaa laadukkaita sekä suuria joustoluottoja tällä hetkellä vielä todella halvalla. Komplett Bank avasi palvelun helmikuussa 2017, ja on nopeasti hankkinut jo nyt tuhansia iloisia lainaajia.

Komplett Bankista saatat saada joustoluottoa 2000 - 50000 euroa, kunhan ikä on ainakin 23 v ja luottotiedot on kunnossa.​

2500 € pystyy vippiä hakea pelkän palkkatositteen kautta. Tätä isommat pikalainat tarvivat jonkin verran lisää tositteita. Hakemuksen saakin täytettyä melko vikkelästi, ja lainan hakeminen käy usein helposti. Todellinen korko lainalle saattaa olla jopa alle 10 %, eli Komplett Bank on hyvin edullinen yritys netissä. Pikalaina on usein myös joustava, ja saatat vaikuttaa itse aika merkittävästi miten vikkelästi sen korvaat takas!

BankNorwegian

Lentoyhtiöstään täällä ehkäpä enemmän kuuluisa Bank Norwegian on nyt saapunut Suomeen, ja lupaa yli 23-vuotiaille lainaajille eräitä markkinoiden suurimmista sekä edullisimmista luotoista.

Saat luottoa jopa 50000 euroon asti, ja vielä erityisen vikkelästi verkon kautta Pystyt myöskin yhdistämään vanhoja lainojasi yhden tarjouksen alle. Pystyt saada itsellesi luottoa monesti jopa alle 12 prosentin vuosikorolla!

Lainan saaminen opiskelijana

lainaa opiskelijalle

Periaattessa se että olet opiskelija ei ole mitenkään negatiivinen asia kun haet lainaa, vaan suurin ongelma on yleisesti se, että opiskelijoilla on keskimäärin pienemmät tulot kuin monella muulla segementillä. Ja tämä seikka on se isoin este lainojen saannille, varsinkaan isommille summille.

Yleensä kuitenkin opiskelijoidenkin on mahdollista saada pienempiä lainoja, eli sellaisia joita he oikeasti pystyvät maksamaan myös pois. Tähän vaikuttaa kuitenkin omat tulosi, menosi ja paljonko sinulle jää rahaa käteen. Myös mahdolliset kesätyöpaikat ja vastaavat vaikuttavat asiaan merkittävästi.

Opiskelijoita onkin niin monenlaisia, että on vaikea antaa suoraan suosituksia näin laajalle ja monipuoliselle ryhmälle. Senpä takia sinun pitääkin käyttää myös omaa harkintaasi, ja miettiä omaa rahatilannetta. Hyvä on myös huomata, että opiskelijat saavat yleensä aika helposti ja edullisesti opintolainaa, joka on yleensä paras keino lainaa saada jos tarve on. Ymmärrän kuitenkin että kaikille tämä ei ole mahdollista, tai sitä otetaan jo mutta tarvitaan sen lisäksi vielä pientä vippiä.

Senpä takia olemme koonneet näitä parhaita lainoja opiskelijoiden tarpeisiin tähän sivulle.​