ilmaiset lainat

Parhaat Ilmaiset Lainat – Päivitetty (Tammikuussa 2018)

Lainaa

Netissä on nykyään tarjolla monenlaisia lainoja, ja jopa ilmaisia lainoja. Ilmaisissa lainoissa on omat hyvät puolensa, mutta niiden kanssa pitää olla erityisen tarkkana, jotta ne saa maksettua takaisin. Kunhan tämä kuitenkin onnistuu, ovat nämä monesti ne parhaat lainat mitä tarjolla voi olla, ja tähän olemmekin listanneet kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat lainan ilman kuluja tai korkoja!

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken avokätisin etu tuoreille lainaajille. He voivat saada käsiinsä katsos jopa 2000 euroa ilman kuluja tai korkoja jopa 60 päiväksi. Vippi ei siten kustanna senttiäkään!

Tarjous löytyy vain tuoreille kuluttajille, kuitenkin mikäli et sellainen jo nyt ole, kannattaa kyseinen tarjous ehdottomasti käyttää ennen kuin se päättyy!​

 • Kyseiselle lainalle voit saada jopa 60 pv maksuajan, kun lainaat alkukuusta.
 • Vaatii ainakin 20 v ikää.
 • Muista korvata tämä laina eräpäivään mennessä, tai sitten joudut siinä tapauksessa maksamaan tavalliset kustannukset.
Lainasto Pikalaina

Lainaston välityksellä on mahdollista saada käsiinsä monenlaista lainaa tai sitten vaikka vippiä. Lainaston pikavippi on keksitty pieneen rahatarpeeseen, jonka lisäksi jos tätä onkin löydettävä vikkelästi jonka lisäksi pidemäksi aikaa. Lainaston pikaluotto on nykyään nopea, vaivaton jonka lisäksi tosi erinomainen ratkaisu jos tarvitset pienempää lainaa suuremmalla takaisinmaksuajalla. Mikäli nostat Lainaston vipin, maksat sen takas 12 kk sisällä 6 eri erässä. Ekat 5 kyseisistä ovat kaikenlisäksi pienempiä kuin viimeinen!

 • Maksut tapahtuvat 2 kuukauden välein, 6 maksuerässä
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Vipille tulee kustannuksia vuoden aikana noin 55 - 60 prosenttia lainasummasta.

Bluefinance vippi

Bluefinance lupaa luottoa jopa 700 € saakka. Jonka lisäksi tälle vipille saat itsellesi kokonaisen 12 kk laina-ajan. Bluefinance onkin jonkin verran tuoreempi lainapaikka, mutta se antaa kuitenkin jopa 700 euron lainaa ilman mitään korkoja tai kustannuksia eli siis täysin ilman kustannuksia uusille asiakkaille. Fyrkat on pankkitililläsi todella nopeasti, sekä hintakaan eivät useinkaan ole isoja. Lisäksi takaa löytyy luotettava ja monta vuoden lainaajana toiminut lainapalvelu. Tätä sivustoa voikin lämpimästi suositella pieneen lainatarpeeseen!

 • Eräpäivä ensilainalle on 30 päivän kuluttua vipin saamisesta.
 • Luotolle syntyy hintaa vuoden sisällä noin 50 - 65 prosenttia lainasta..
 • Mikäli lainaa ei korvaa eräpäivään mennessä, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot pikalainasta.
 • Laina sopii 18 vuotiaille
siimpl

Erittäin tuore lainojen kilpailutussivusto, minkä kautta onkin mahdollista helposti saada vertailtua lainatarjouksia monista eri lainapaikoista. Sen avustuksella on nykyään vaivaton tutkia lainoja, joita tarjotaan juuri itsellesi, ei yleisesti!

Vippivertailuja 600 - 40000 euroon.| Pystyt myös yhdistää aikaisempia lainojasi uuden lainan alle. Yksi helpoimmista keinoista vertailla vippejä mitä tarjotaan juuri sinulle.

solidalaina

Solida on tänäpäivänä toinen 18 v lainaajille aukioleva luottojen vertailutuspalvelu, jonka välityksellä vertailutus vippipaikkojen kesken onnistuu simppelisti yhdellä hakemuksella. Suositeltavaa, kun tahdot löytää mahdollisimman edullista lainaa eikä ole tosi polttava pakko saada rahaa heti.

Vivus

Vivuksen avulla on mahdollista hakea kulutonta ensilainaa 400 euroon asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa tälle lainalle saakin 30 pv vipin nostamisesta.

Vivus onkin tarjonnut vippejä suomalaisille jo kymmenen vuoden ajan, ja onkin eräs tunnetuimmista ja turvallisimmista lainapalveluista tällä hetkellä. On olemassa lukuisia seikkoja, minkä vuoksi Vivus pääsee vertailussamme niin hyvälle sijalle!

 • Kolmekymmentä vuorokautta maksuaikaa, minkä jälkeen vippi korvattava kerralla takaisin.
 • Vaatii vähintään 20 v ikä.
 • Huolehdi että saat vipin maksettua, sillä muutoin joudut maksaa pikalainasta normaalin hinnaston mukaiset korot.
KomplettBank

Tuore Komplett Bank tarjoaa melko edullisia ja isoja joustoluottoja tällä hetkellä vielä melko halvalla. Komplett Bank aukesi helmikuusta 2017, ja se onkin saanut jo hetkessä tuhansia palveluun tyytyväisiä lainaajia ympäri Suomea.

Komplett Bankista pystyt hakea luottoa 2000 - 50000 euroa, kun ikä on 23 vuotta ja luottotiedot on kunnossa.​

2500 euroon pystyy pikavippiä hakea pelkän palkkatositteen kautta. Tuota isommat pikalainat vaativat hieman enemmän papereita. Nopeasti täytettävä hakemus jonka lisäksi helppo prosessi. Reaalinen vuosikorko voi olla monesti jopa alle 12 prosenttia, eli tämä on usein hyvin edullinen lainalaitos verkossa. Pikavippi onkin myöskin joustava, ja pystyt vaikuttaa itse aika merkittävästi miten vikkelästi lainan maksat takaisin!

BankNorwegian

Lentofirmastaan täällä ehkäpä enemmän tunnettu Bank Norwegian onkin saapunut Suomeen, ja antaa yli 23-vuotiaille lainaajille joitakin markkinoiden suurimmista sekä halvimmista lainoista.

Hanki luottoa 1000 - 50000 € nopeasti sekä simppelisti. alla Ensilainaa saatat saada itsellesi edullisesti, jopa alle 15 prosentin vuosikorolla!

Lainaa ilman korkoa tai ilmaiseksi

ilmaiset lainat

Netissä on tarjolla monenlaisia lainoja, mutta ilmaiset lainat ovat sellaisia mitä kovin moni ei ehkä osaisi omin avuin sieltä olettaa löytävänsä. En tiedäkkään mitään muuta paikkaa mistä tälläisiä lainoja oikein voisi olla mahdollista saada kuin verkon kautta. Siellä niitä on tarjolla nyt noin 5 eri firmasta, ja määrä on kyllä ollut kasvamaan päin. Kuitenkin nämä tarjoukset kannattaa käyttää aika ripeästi, ennen kuin tälläinen tilaisuus otetaan pois kokonaan. Niin hyvä tarjous on kyseessä, ettei ole mahdoton uskoa että näin voisi joskus käydä.

Ainoa ehkä merkittävä miinus isossa osassa näitä on se, että niitä ei ole tarjolla useinkaan alle 20 vuotiaille lainaajille. Ainostaan Blue Finance on positiivinen poikkeus, ja sen lainaa on mahdollista saada niin 19 kuin 18 vuotiaanakin.

Toinen heikkous mikä kannattaa pitää mielessä on se, että maksuaikaa ei näille lainoille saa kovinkaan paljoa. Nämä pitää pääsääntöisesti maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä, jos haluaa saada lainan ilman kustannuksia. Muutoin joutuu niistä maksamaan normaalit hinnat ja korot, ja tarjous tavallaan mitätöidään. Täten vaikka on aina hyvä varmistaa että lainan saa maksettua ajoissa takaisin, on tämä tarve ehkäpä vieläkin suurempi kun kyseessä on tälläinen koroton laina. Ole siis tarkkana. Nämä lainatarjoukset kannattaa hyödyntää, mutta järki pitää pitää mukana, vaikka kyseessä onkin tavallaan ilmainen raha!​