pikavippi 18 vuotiaalle

Pikavippi 18 vuotiaalle – Mikä on Paras Laina 2018?

Pikavippi

Collidoscope.comin  pikavippi 18v -vertailu auttaa löytämään edullisimmat ja luotettavimmat Suomalaiset lainapaikat netissä. Tekemämme lainavertailun avulla voit vertailla eri lainapaikkoja ja näin säästää paljon rahaa. Kerromme myös mistä lainapaikasta saa parasta palvelua ja nopean lainapäätöksen. Tämä sivu kannattaa laittaa kirjanmerkkeihin, jolloin voi helposti palata takaisin mikäli tarvitset lainaa myöhemminkin.

Parhaat Lainatarjoukset (2018)

Lainasto Pikalaina

Lainaston kautta on täysin mahdollista saada useanlaista luottoa ja/tai vippiä. Lainaa täältä saakin nopeasti 400 euroon asti, ja tämä laina maksetaan takaisin 12 kk sisällä. Tämä pikalaina onkin nopea, helppo ja erittäin erinomainen valinta kun tahdot pienempää vippiä suuremmalla maksuajalla. Tälle lainalle maksuaikaa annetaan katsos jopa 12 kk.

 • Maksut tapahtuvat 2 kuukauden välein, kuudessa erässä
 • Ikäraja 18 v
 • Luotolle tulee kustannuksia vuoden aikana noin 55 - 62 % vipin suuruudesta.

Bluefinance vippi

Blue Financen avulla pystyt hakea pikavippiä 700 euroon saakka 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Bluefinance onkin hieman uudempi lainapalvelu, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikalainaa ilman kustannuksia eli siis täysin ilman kustannuksia uusille lainaajille. Laina onkin pankkitililläsi hyvinkin vikkelästi, ja kustannuksetkaan ei olekkaan kovin suuria. Myöskin takaa löytyy luotettava sekä monta vuotta alalla toiminut lainapalvelu. Bluefinance lainapalvelua voi hyvillä mielin suositella pienempään rahatarpeeseen!

 • Koroton ensilaina ei olekkaan enään ilmainen, mikäli sitä ei makseta lainaajalle sovittuna eräpäivänä!
 • Ikäraja 18 v.
 • Todellinen korko lainalle tuolla vipillä on yleensä suunnilleen 51 - 70 %.
 • Eräpäivä ilmaiselle lainalle on kolmenkymmenen vuorokauden kuluttua vipin nostamisesta.
siimpl

Hyvin uusi lainanvertailupalvelu, minkä kautta onkin mahdollista suoraan saada itselleen kilpailutettua lainatarjouksia monista eri lainapaikoista. Tämän avustuksella on vaivaton vertailla pikalainoja, joita tarjotaan juuri sinun tarpeisiisi, ei laajemmin vain yleensä!

Luottoa aina 500 eurosta monesti jopa 40000 euroon saakka.| Antaa tilaisuuden myös yhdistää varhaisempia lainojasi. Yksi nopeammista keinoista vertailla vippejä mitä annetaan juuri itsellesi.

solidalaina

Solidan välityksellä pystyt vertailuttaa lainoja vikkelästi sekä helposti yhden hakemuksen avituksella. Ja mikä ehdottomasti parasta, palvelu on nykyään auki kaikille ainakin 18v suomalaisille. Lainojen kilpailutus todellakin on järkevää, kun tahdot löytää pikaluottoa mahdollisimman halvalla.

Vivus

Vivuksen välityksellä on täysin mahdollista saada kulutonta vippiä 400 euroon asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa sille saakin 30 päivää pikavipin nostamisesta.

Vivus onkin luotettu lainapalvelu Suomessa, joka on toimintaa tehnyt lainamarkkinoilla jo lähemmäs 10 v ajan. Löytyy monia seikkoja, minkä vuoksi se asettuu vertailussamme niin korkealle!

 • Pikalaina maksettava 1 erässä lainaajalle eräpäivänä, joka on tänäpäivänä 30 pv rahojen hakemisesta.
 • Ikäraja 20 vuotta.
 • Huolehdi että saat sen maksettua takaisin, sillä muutoin joudut maksamaan lainasummasta normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.
KomplettBank

Komplett Bank on yksi suositelluimmista sekä halvimmista luotoista tällä hetkellä, sekä samalla myös eräs uusimmista avatuista palveluista. Komplett Bank avasi ovensa helmikuussa 2017, jonka jälkeen se onkin vikkelästi hankkinut jo tuhansia palvelusta pitäineitä asiakkaita.

Komplett Bankista voit hakea joustoluottoa 1000 - 50000 €, kun ikää on 23 v ja luottotiedot on kunnossa.​

2500 € pystyy pikavippiä saada pelkän palkkatositteen kautta. Tätä isommat pikavipit tarvivat vähän lisää tositteita. Nopeasti täytettävä lainahakemus sekä vaivaton prosessi. Reaalinen vuosikorko saattaa olla monesti jopa alle 12 %, eli tämä voi olla hyvinkin halpa yritys verkossa. Vippi onkin myös joustava, ja pystyt vaikuttaa ite hyvin paljon kuinka vikkelästi sen maksat takaisin!

BankNorwegian

Lentoyhtiöstään täällä mahdollisesti enemmän tunnettu Bank Norwegian on tullut Suomeen, ja antaa yli 23 v asiakkaille eräitä markkinoiden suurimmista sekä halvimmista kulutusluotoista.

Hanki kulutusluottoa jopa 50000 € saakka, ja kaikenlisäksi erityisen vikkelästi netin kautta Täysin mahdollista on tänäpäivänä myöskin yhdistellä aikaisempia luottojasi yhden alle, ja saada itselleen ne lainat uuden alhaisen koron alla Saatat saada luottoa jopa alle 12 % korolla!

Lainaa netistä 18 vuotiaalle jopa 5000 euroa

Olemme koonneet alla olevaan taulukkoon kuuden eri lainanantajan lainatuotteet. Voit hakea lainaa netistä 1000, 2000, 3000 tai 4000 euroa. Taulukkoon on koottu seuraavat tiedot: lainapaikka, lainan määrä, lainan kokonaiskulut, todellinen vuosikorko sekä laina-aika. Kokemustemme ja tämän sivuston kävijöiden palautteen perusteella olemme antaneet parhaalle lainapaikalle kolme tähteä. Voit tutustua lainoihin tarkemmin klikkaamalla lainapaikan nimeä tai "hae lainaa" -linkkiä.

​19-vuotiaille tarjolla olevat lainat löydät taas osoitteesta http://www.collidoscope.com/pikavippi-19v/

Pikavippi 18 vuotiaalle turvallisesti ja luotettavasti

pikavippi 18v

Elämän erilaisiin tilanteisiin voit tarvita lainaa nopeastikin. Tällöin on tärkeätä varmistaa, että otat lainaa turvallisesta ja luotettavasta yrityksestä. Tällä sivulla olemme vertailleet turvalliset ja luotettavat Suomalaiset yritykset, mistä voit saada lainaa netistä. Vertailemalla eri yrityksen lainoja voit säästää rahaa. Tässä vielä pieni muistilista, kun haet lainaa netistä.

 • Lainaa netistä vain turvalliseksi tietämästäsi paikasta. Kaikki tällä sivusolla mainitut yritykset ovat kokemustemme mukaan turvallisia ja luotettavia.
 • Kun haet lainaa netistä, muista tutustua lainaehtoihin tarkemmin lainanantajan sivuilla.
 • Saat lainaa netistä eri paikoista, joten muista ensin vertailla lainojen kokonaiskulut. Myös palvelu ja lainapäätöksen nopeus ovat tärkeitä asioita pitää mielessä.
 • Lainaa sen verran, minkä tiedät pystyvän tulevaisuudessa maksamaan takaisin.

Pikavippi 18v - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Onko lainan ottamien netistä turvallista?

V: Monet Suomalaiset yritykset tarjoavat lainapalvelujaan internetissä. Näitä yrityksiä koskee samat lait ja velvollisuudet, kuin muitakin ei-internetissä toimivia yrityksiä. Voit huoletta ottaa lainaa netistä tällä sivulla luetelluista yrityksistä. Esimerkiksi Risicumille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Avainlippu kertoo yrityksen suomalaisuudesta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

K: Kuinka paljon voin saada lainaa netistä?

V: Voit saada lainaa netistä yleensä 1000-4000 euroa riippuen yrityksestä. Vasemmalla olevassa taulukossa on vertailtu kuuden eri lainapaikan lainatuotteet ja pikavipit. Vertailuun olemme valinneet huolella kaikkein edullisimmat ja luotettavimmat lainayritykset. Mikäli tarvitset suurempaa lainaa netistä, Freedom rahoitus tarjoaa jopa 25 000 euron lainoja.

K: Tarvitsenko vakuuksia jotta saisin lainaa netistä?

V: Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Vertailussa olevat yritykset tarkistavat kuitenkin hakijan luottotiedot. Sinulla on oltava luottotiedot kunnossa, jotta voit saada lainaa netistä.