pikavippi 19v

Pikavippi 19v – Vertaile ja säästä jopa 317,93 €!

Pikavippi

Pikavippi 19 vuotiaalle voi tuntua vaikealta saada enään 2018, ja mutta kun tietää mistä katsoa niin sitä on aivan mahdollista saada melko helpostikkin. Tähän artikkeliin olemmekin listanneet kaikki 19v tarjolla olevat pikavipit ja nettilainat. Katso vertailu, ja hae parhaiten itsellesi sopiva laina vaikka jo tänään!

Pikavippi 19v netistä

pikavippi 19v

Nykyään on melkein yleisintä, että nettilainoissa vaaditaan vähintään 20 vuoden ikärajaa. Ikäraja 19v ja samaten myös 18v ovat selvästi harvinaisempia, mutta niitä on tarjolla tällä hetkellä noin 10 eri lainapalvelusta. Kuitenkin kun yhteensä näitä paikkoja on lähemmäs 100 erilaista, tarkoittaisi tämä kovaa etsintä ja niiden läpi selaamista. Koska halusimme kuitenkin estää sinua joutumasta tekemään tätä itse, olemme tehneet lainavertailun puolestasi ja listanneet kaikki pikavipit 19 vuotiaille tähän yhteen artikkeliin! Näiden lainojen vertaileminen ei olekkaan koskaan ollut helpompaa.

Onko pikavipin hakeminen netistä sitten helppo homma? Kyllä ja ei, riippuu siitä mistä sen haet ja tiedätkö hyvin mistä niitä saadaan. Pikavippi 19v 2018 on vielä melko helppo saada, mutta nähtäväksi jää laskeeko vai kasvaako näiden määrä jatkossa. Kun katselee listaa uusista lainoista, niin vaikutta että trendinä on enemmän siirtyminen yhä korkeampia ikärajoja, joka lupaisi huonoa näille nuorten lainoille. Ja totta onkin, että sitten vuoden 2016 ja 2017 trendi on ollut laskeva, ja saattaa jatkaa samaa linjaa myös tulevaisuudessa. Lainaa 19 vuotiaalle työttömälle voi olla lähes mahdoton saada, ja muutenkin tämän ikäisillä kannattaa olla melko hyvät edut mitä he voivat esittää kun hakevat lainaa. Kriteerit ovat monesti nimittäin kovemmat.

Toinen heikkous voi olla myös se, että lainasummat ovat paljon rajallisemmat kuin pari vuotta vanhemmilla. 2000 euroon asti nyt saa vielä helposti lainaa, mtuta sitä suurempia summia ei 19-vuotiaille oikein ole tarjolla. Ja 2000 euroonkin pitää löytyä jo aika hyvät puoltavat asiat, kuten työtilanne tai omat säästöt. Kovin helposti ei näin suuria lainoja enään saa, varsinkaan jos hakee hiemankaan pidempää maksuaikaa.​ Moni 19v lainaaja joutuukin hieman laskemaan kriteereitään, jos haluaa onnistuneesti netistä lainaa tässä iässä saada.

Toivoa ei kuitenkaan missään nimessä kannata heittää romukoppaan, sillä mahdollisuus lainan saamiseen on kyllä, ja kunhan lainaa ei tarvita kauhean isoja summia, voi tälläistä pikalainaa saada netin kautta melko helposti. Tämä tietenkin vaatii kuitenkin sen, että tiedät mistä näitä vippejä saa, ja kun luet tämän vertailun, ei tämän pitäisi enään sinulle olla ongelmana.​

Pikalaina, pikaluotto, kulutusluotto vai joustoluotto?

Kuten ehkä jo tiedätkin, ei pikalainat tai vipit ole enään ainoita lainatuotteita mitä netistä voi helposti saada. Niiden rinnalle ovat nousseet erityisesti pikaluotot, kulutusluotot ja joustoluotot. Ovatko nämä sitten parempia kuin jo ehkä hieman vanhakantaiset pikavipit? No sekin riippuu tarpeesta, niin kuin niin moni asia elämässä yleensä.

Ongelmana näille tämän artikkelin näkökulmasta voitaisiin sanoa se, että erityisesti kulutusluotto 19v voi olla todellakin vaikea saada, eikä se sovi kaikille. Yleensä näissä luotoissa on kuitenkin ikärajana vähintään 20v, ja aika usein jopa tätäkin korkeampi. Ja syynä on erityisesti se, että näissä lainataaan yleensä useampia tuhansia euroja rahaa tilille.

Joustoluotto 19v on helpompi saada, mutta siinä on taas toinen ongelma. Nimittäin 19 vuotiaille tarjottavat joustoluotot ovat pääsääntöisesti sen verran huonoja, että niitä on aika vaikea suositella. Esimerkiksi Lainaston joustoluotto on todella kallis, varsinkin jos vertaa kyseisen yrityksen pieneen pikalainaan.​ Yleistyksenä voimmekin valitettavasti sanoa, että joustoluottoja ei oikein kannata hakea ennen kuin ikää on vähintään 20 vuotta. Tätä nuoremmilla yleensä parhaat lainat ovat melko pienet pikavipit, joissa kustannukset eivät vielä nouse niin korkeiksi.

Pikaluotto 19v taas tarkoittaa sitten yleensä samaa asiaa kuin normaalit pikalainat ja vipit, joten niistä ei tässä sen vertaa enempää tarvitse puhua. Nämä lainapalvelut löydät jo yläpuolelta löytyvästä vippivertailusta.​

Kuka voi saada pikavipin?

Pikavippi 19 vuotiaalle vaatii yleisesti samoja ehtoja kuin normaalit vipit, lukuunottamatta tietenkin tiukempaa ikärajaa. Näitä ovat yleisesti mm. seuraavat:

  • Ikää siis vähintään se 19 vuotta
  • Joko suomenkansalaisuus tai vakituinen asuinpaikka Suomessa vähintään 6 tai 12 kk (Tämä vaihtelee lainapaikkojen välillä)
  • Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, ja tämä estääkin lainaamisen kokonaan jos näitä on jo syystä tai toisesta tullut.
  • Verkkopankkitunnukset pitäisi myös omata, ja vielä omalla nimellä. Näitä käytetään lainapaikoissa tunnistautumiseen.
  • Joissakin firmoissa pitää myös omistaa kännykkäliittymä joka on rekisteröity omalle nimelle. Tämä on kuitenkin harvinaisempaa!

Nämä voitaisiin sanoa olevan ne yleiset ehdot, jotka pätevät lähes jokaisessa lainapalvelussa. Moni vaatii myös todisteita tuloista, mutta joitakin pieniä lainoja voi saada ilman liitteitä tai niiden lähettämistä. Yleensä kuitenkin jos lainataan yli 400 euroa, niin vaaditaan myös tulotositetta tai vastaavaa palkkakuittia, joka osoittaa että tuloja lainan takaisinmaksuun myös löytyy. Tämäkin vaihtelee aika paljon, ja joistakin paikoista on mahdolllista saada pikavippi 19 vuotiaalle työttömälle. Näitä ovat mm. Bluefinance ja Lainasto.