pikavippi 24h

Pikavippi 24h – Mistä lainaa kellon ympäri?

Pikavippi

Pikavippejä voi olla hieman hankala saada kellon ympäri, sillä laki kieltää nykyään lainan saamisen käyttöön klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämän takia monenlaisia pikaluottoja ja lainoja ei annetakkaan tilille yöaikaan. Lainaa voi kuitenkin hakea koska tahansa kellon ympäri monesta paikasta, ja tässä onkin listaus parhaista vipeistä ja lainoista, joita voi hakea 24/7

Parhaat Lainatarjoukset (2018)

Suomilimiitti

Suomilimiitillä löytyy tämän hetken paras tarjous tuoreille asiakkaille. He voivat hakea katsos jopa 2000 € ilman muita kuluja tai sitten korkoja jopa 60 pv. Se ei siten kustanna mitään!

Jos et ole tähän mennessä Suomilimiitin asiakas, kannattaakin tämä tarjous käyttää ennen kuin haet ensilainaa muista lainapaikoista!​

 • Pikavippi korvattava kerralla takaisin eräpäivänä, eli seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.
 • Vaatii ainakin 20 v ikää.
 • Mikäli pikaluottoa ei maksa ajoissa, joutuu maksaa normaalit kustannukset sekä korkokustannukset vipistä
Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille lainaajille 2 eroavaa vippiä, näistä ensimmäinen on nykyään vippi. Vippiä täältä saa vikkelästi 400 € saakka, ja tämä vippi maksetaan takas 12 kk aikana. Tämä laina on nopea, vaivaton jonka lisäksi erittäin erinomainen ratkaisu kun haluat pienempää pikavippiä pidemmällä takaisinmaksuajalla. Lainaston lainalle maksuaikaa annetaan nimittäin jopa 12 kuukautta!

 • Pikavippi maksetaan takas kuudessa maksuerässä 2 kuukauden välein.
 • Todellinen korko lainalle tällä pikavipillä on yleensä suunnilleen 40 - 62 %.
 • Ikäraja 18 vuotta

Bluefinance vippi

Blue Financen avulla voit hakea lainaa 700 € saakka 12 kk takaisinmaksuajalla. Bluefinance on jonkin verran uudempi lainapalvelu, mutta se antaa kuitenkin jopa 700 € lainaa ilman kustannuksia eli siis kokonaan ilmaiseksi uusille lainaajille. Lainan saa pikaisesti, ja vaikka paikka ei olekkaan ehkäpä niin tunnettu kuin vaikka edellä esitellyt yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja sekä luotettu lainaaja Suomessa. Bluefinance lainapaikkaa voi hyvillä mielin suositella pikkuiseen lainatarpeeseen!

 • Todellinen vuosikorko tällä pikavipillä on yleensä suunnilleen 40 - 65 %.
 • Jos luottoa ei maksa eräpäivään mennessä, joutuu maksamaan normaalit kulut sekä korot vipistä.
 • Ikäraja 18 vuotta.
 • Eräpäivä korottomalle vipille on 30 pv kuluttua vipin nostamisesta.
siimpl

Hyvin tuore lainanvertailupalvelu, minkä avulla on täysin mahdollista helposti saada vertailtua lainatarjouksia monista eri firmoista. Tuon avustuksella on helppo tutkia luottoja, joita tarjotaan juuri sinun tarpeisiisi, ei yleisesti!

Luottoa jopa 40000 €| Tarjoaa mahdollisuuden myös yhdistää varhaisempia lainojasi. 1 hakemuksella voit saada itsellesi monia lainatarjouksia.

solidalaina

Solidan välityksellä pystyt kilpailuttaa pikalainoja pikaisesti sekä helposti yhden lainahakemuksen avulla. Ja mikä parasta, Solida on nykyään auki kaikille ainakin 18-vuotiaille suomalaisille. Suositeltavaa, mikäli haluat saada mahdollisimman halpaa lainaa eikä ole kovin kova kiire.

Vivus

Ensilainaajat saavat nostaa Vivukselta rahaa 400 € saakka ilman ainoitakaan korkoja. Takaisinmaksu täytyy tehdä muuten sitten vasta 30 pv kuluttua.

Vivus on nykyään tunnollinen lainapalvelu Suomessa, joka kuitenkin on toiminut lainamarkkinoilla jo melkein 10 v ajan. Vivus onkin tuon ja tietenkin toisten syiden takia 2 paras lainatarjous tällä hetkellä.

 • Kolmekymmentä päivää maksuaikaa, jonka jälkeen pikavippi korvattava kerralla lainaajalle.
 • Vaatii vähintään 20 v ikä.
 • Jos rahaa ei maksa eräpäivään mennessä, joutuu kustantamaan normaalit kulut sekä korot vipistä.
KomplettBank

Uusi Komplett Bank tarjoaa melko edullisia ja isoja kulutusluottoja tällä hetkellä vielä aika edullisesti. Komplett Bank avasi palvelun helmikuussa 2017, jonka jälkeen se onkin nopeasti kerännyt jo nyt tuhansia tyytyväisiä lainaajia.

Komplett Bankista saatat hakea joustoluottoa 1,000 - 50000 €, kun ikä on ainakin 23 v jonka lisäksi luottotiedot on ehjät.​

1000 - 2500 € simppelisti palkkatositteen kautta, isommissa luotoissa vaaditaan enemmän tositteita. Lainahakemuksen saakin täytettyä melko pikaisesti, ja rahojen haku käy myös simppelisti. Korot alkaa 4,99 prosentista, eli erityisen halpaa kun verrataan moniin toisiin luottoihin. Vippi on nykyään joustoluotto, eli saat vaikuttaa maksujen suuruuteen tarkemmin itse!

BankNorwegian

Lentoyhtiöstään täällä ehkäpä paremmin kuuluisa Bank Norwegian on nyt tullut Suomeen, ja antaa yli 23 v asiakkaille joitakin markkinoiden isoimmista sekä edullisimmista lainoista.

Hanki kulutusluottoa jopa 50000 euroon saakka, ja kaikenlisäksi erityisen vikkelästi netin kautta.  Täysin mahdollista on tänäpäivänä myös yhdistää aikaisempia luottojasi uuden alle, ja siten saada ne lainat yhden pienemmän koron kanssa Vippiä pystyt saada itsellesi halvalla, jopa alle 10 % korolla!

Pikavippi 24h - Mikä on tilanne 2018

pikavippi 24h

Vuonna 2013 voimaantullut lakimuutos, joka kielsi rahojen siirtämisen asiakkaiden tileille yöaikaan. Tämän takia vippejä tai muita pikalainoja ei enään saakkaan maksaa tilileille kuin päiväsikaan. Kuitenkin saliitua on edelleen antaa asiakkaiden tehdä nostoja luottotileiltään yöaikaan, ja tämä onkin eräs ainoista keinoista minkä avulla voi saada rahaa nopeasti keskellä yötä. Moni firma kuitenkin vaatii että luottotili on jo avattu aikaisemmin ja sieltä on tehty ainakin yksi nosto. Se onko tämä lain mukaan pakollista ei ole oikein tietoa, mutta moni firma näin toimii kuitenkin ilmeisesti varmuuden varalta.

Pikavippi 24h onkin siis aika turha etsiä pikavippien puolelta, vaan hyvä olisi kääntyä luottojen puoleen. Tosin jos riittää että rahat ovat tililläsi aamulla, niin voit jättää hakemuksia listaamiimme parhaisiin lainoihin koska tahansa kellon ympäri, ja moni niistä myös käsittelee hakemuksesi yön aikana valmiiksi.​