vippi

Uusi Pikavippi Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat (2018)

Pikavippi

Pikavipit ovat erittäin suosittu lainamuoto Suomessa juuri nyt ja siksi uusia pikavippiyrityksiä avataan koko ajan lisää. Monet miettivät kuitenkin ovatko kaikki uudet pikavipit ja niitä tarjoavat yritykset luotettavia. Siksi olemme tähän keränneet muutamia vinkkejä joiden avulla sinun on helpompi päätellä ovatko uudet pikavipit jotka olet löytäneet hyviä vai ei.

Etsi tietoa uudesta lainapalvelusta netin pikavippisivuilta

Nämä pikavippioppaat sisältävät nimittäin usein todella päivitettyä ja ajankohtaista tietoa myös uusista yrityksistä. Joten netin suurimmilla pikavippisivuilla vieraileminen kannattaa aina!

Etsi tietoa uusista vipeistä hakukoneiden avulla

Myös netin hakukoneet voivat auttaa. Kirjoita yksinkertaisesti hakukoneeseen yrityksen tai palvelun nimi ja katso mitä sanottavaa muilla on yrityksestä tai palvelusta. Näin huomaat nopeasti ovatko muut lainanneet yritykseltä vai ei.

Miksi käyttää uutta yritystä?

uusi lainapalvelu

Useimmat suosivat tietysti tunnetusti turvallisia ja hyvämaineisia pikavippisivuja ja voivat siksi ihmetellä miksi joku edes harkitsisi uuden pikavippiyrityksen käyttämistä. Vastaus tähän on että uudet pikavipit ovat yleensä helpompia saada ja uudet pikavipit houkuttelevat siksi monia jotka eivät saa muualta pikavippejä.

Tavallisin syy siihen ettei henkilö saa pikavippiä on että hän on joutunut pikavippiyrityksen sulkulistalle, tavallisesti maksamattoman vipin tai useamman vipin vuoksi. Syy voi myös olla luottotietojen menetys.

Jos syy siihen että uudet pikavipit kiinnostavat on että olet menettänyt luottotietosi, myöskään uudet pikavipit eivät tule myöntämään sinulle vippiä. Toisaalta jos syy on sulkulistalla olo niin uudet pikavipit uusilta yrityksiltä voivat olla mahdollisia.

Hyvä tietää

Monet uudet pikavippiyritykset ovat kuitenkin samojen henkilöiden pyörittämiä kuin vanhat pikavippisivut. On siksi mahdollista että he esim. jakavat sulkulistoja keskenään. Jos uudet pikavipit kiinnostavat lähinnä sulkulistalla olemisen johdosta et tämän vuoksi voi olla ihan varma siitä että saat pikavippejä uusistakaan yrityksistä.

Vaihtoehtoja kun uudet pikavipit houkuttelevat

Jos olet ottanut monta pikavippiä ja harkitset taas uuden pikavipin ottamista on tärkeää pitää mielessä ettei pikavipeistä tulisi tulla huonoa tapaa koska niin sanottu vippi kierre voi johtaa moniin vaikeisiin ongelmiin ja se on yleensä myös todella kallista lystiä.

Jos et siksi ole ihan varma siitä ovatko uudet pikavipit paras vaihtoehto sinulle kun tarvitset lisää rahaa vai eivät esittelemme tässä siksi muutaman vaihtoehdon pikavipeille:

Pyydä pankiltasi lainaa

Ei ole varmaa että saat pankilta lainaa koska kaikki pankit tekevät päätöksen eri asioita katsomalla mutta jos pystyt saamaan pankkilainan jolla voit maksaa aikaisemmat pikavippisi pois ja uudet tarpeesi pankkilainan korko on huomattavasti alempi kuin pikavipin ja tämä on siksi suositeltavaa.

Käytä luottokortti luottoasi

Luottokortin luottoa käytettäessä korko on hieman korkeampi kuin pankkilainassa mutta se on silti yleensä todella edullisempi kuin pikavipin todellinen vuosikorko. Jos sinulla on jo luottokortti johon on liitetty luotto sinun ei edes tarvitse hakea tätä luottoa erityisesti vaan riittää että käytät korttiasi maksuun tai nostoon! Tietoa siitä onko luottokorttiisi liitetty luotto vai ei saat pankiltasi.

Kulutusluotto

Tämä on hieman pikavippiä muistuttava lainamuoto mutta kulutusluottoja saa isommille summille ja niissä on myös pidempi takaisin maksu aika joten voit maksaa ne rauhassa takaisin. Monet yritykset jotka tarjoavat pikavippejä tarjoavat myös kulutusluottoja joten jos valitset tämän vaihtoehdon voit jopa lainata tällaisen lainan samalta yritykseltä kuin pikavippisi.

Pikalainat uudet - muista nämä

Älä koskaan ota pikavippiä lukematta vipin ehtoja. Ehdoista löydät nimittäin kaikki tarvitsemasi tiedot siitä koska vippi on maksettava takaisin, mikä sen hinta on ja miten maksat sen takaisin. Hoida aina takaisinmaksu jotta välttäisit uudelle sulkulistalle joutumista.

Pikavipit ovat suunnattoman suosittuja Suomessa ja monet ottavat niitä jatkuvasti, toinen toisensa perään. Mutta ovatko uudet pikavipit aina niin hyvä ratkaisu kun huomaat että sinulla on tilapäinen rahapula?

Vastaus on että se riippuu siitä miten hoidat raha asioitasi ja kuinka useasti olet jo ottanut pikavippejä.

Jos otat jatkuvasti pikavippejä se ei ole hyvä tapa koska pikavipit ovat kuitenkin suhteellisen kalliita. Ne voivat siksi vaikuttaa taloudelliseen tilanteesesi huonolla tavalla jos käytät niitä liikaa.

Suosittelemme siksi että hankit pikavippejä ainoastaan silloin kun tarvitset pieniä lainoja ja vain tilapäisesti etkä selvittääksesi vaikeaa taloudellista tilannetta. Se ei nimittäin ole yleensä hyvä idea pikavippien avulla. Uudet pikavipit ovat myös vaihtoehto ainoastaan silloin kun olet ihan varma siitä että pystyt maksamaan lainan takaisin ajoissa.

Jos haluat selvittää vaikeata taloudellista tilannetta suosittelemme sen sijaan että otat esim. pankkilainan jota voit maksaa takaisin lainanantajalle pidemmällä takaisin maksu ajalla ja jonka korko on matalampi.

Mitä muuta voit tehdä jos luulet että taloudellinen tilanteesi on ongelmallinen ja uudet pikavipit eivät tule auttamaan?

Silloin Suomesta löytyy monenlaista asiantuntevaa lainaneuvontaa. Koska jokainen taloudellinen tilanne on erillainen suosittelemme että otat yhteyttä lainaneuvontaan saadaksesi henkilökohtaisia neuvoja jotka voivat auttaa juuri sinua.

Lainaamisen jatkaminen ei kuitenkaan ole yleensä hyvä idea joten yritä siinä tapauksessa aina puhua lainaneuvojan kanssa ennen kuin otat uusia lainoja tai edes pikavippejä.